Jøka Festartikler er blevet populær i både Norge og Sverige, og vi ønsker vores naboer velkomne på vores side. Vi vil i fremtiden prøve at imødekomme ønsker fra vores udenlandske kunder; i mellemtiden er i altid velkomne til at kontakte os på telefon (+45)36473739 eller pr. email.

Vores hjemmeside har været utroligt besøgt; ja, af langt flere end vi havde forventet og turde håbe på – en klar succes. Der har været mange positive tilbagemeldinger på opbygningen og indholdet. Vi vil hele tiden forsøge at blive bedre, og du er altid velkommen til at give os din mening på web@jokafest.dk.

Uanset hvor I bor, så kan vi levere det hele – lige efter din helt egen smag. Bestil det i god tid pr. brev, telefon, fax eller e-mail og vi sender varerne samlet til festen. Alt pynt fremstilles af os til netop dit bord, helt færdig til at sætte på, eller du kan vælge selv at lave tingene, og vi leverer materialerne.

Mange besøgende af vores hjemmeside skriver og spørger om vi ikke kan sende et katalog eller en brochure over vores store produktsortiment. Dette er desværre ikke muligt, da vi konstant fornyer og videreudvikler vores produkter. Mange af vores ting er desuden specialfremstillede og kan varieres og sammensættes på et utal af måder. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med produkter og ideer, der forhåbentligt kan bidrage til inspiration for dig. Specielt kan du måske få glæde af vores artikelsamling, hvor du kan læse, hvordan du selv kan dække et flot bord..

Jøka Festartikler er en af landets mest eftertragtede forretninger inden for alt til festen : Barnedåb – Konfirmation – Bryllup – Kobberbryllup – Sølvbryllup – Gulsbryllup – Fødselsdage mm.

Vi leverer alt til alle fester: Indbydelser – Bordkort – Menukort – Kirkehæfter – Sange – Topfigurer – Risposer
- Pynt – Servietter – Bordløber – Japanservietter – Blondeservietter – Sangskjuler – oma. Alt skrives og trykkes
efter Jeres ønske.
Dette er bare en del af det vi tilbyder – vi sender uanset hvor i landet I bor. Se vores store udvalg på http://www.jokafest.dk
eller kom forbi butikken Hvidovrevej 156 – 2650 Hvidovre, og lad os tale om de ønsker I har, eller kontakt os på joka@jokafest.dk eller tlf. 36473739.
Køb matrialerne hos os og få samtidig vejledning i at lave det selv, eller bestil det hele færdigt hos os.